Sera'nın Anadolu Yemekleri(Sera's Anatolian Foods)
Yemek, Akıldır! (Mesnevi- Mevlana Rumi)
Facebook
|
Sayfanızı Da Tanıtın
Bu Blogda Ara
Mutfağın Ruhu, İşletmeye Can Verir!
Yemeği Sanata, Sanatı Akla , Aklıda Kazanca Dönüştürenlerin Platformu. Yıllar içinde edindiğimiz Mutfak Sanatının inceliklerini, Restaurant İşletmeciliği tecrübemizle birleştirerek hizmetinize talibiz!
Sera'nın Anadolu Yemekleri
serapcan1960@gmail.com
Kayıt ol!
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
Takipçiler
Blog Arşivi
▼
2009
(62)
▼
Aralık
(50)
Ateş Baz-ı Veli
MUCİZE BİTKİ : ÇAY
Hz. Mevlana'dan..
Turşu Yapımı Ve Tarifleri
Melceü't-Tabbahin (ilk yazılı yemek kitabı )
OSMANLIDA MUTFAK GEREÇLERİ
Çalışan Kadının Yemek Kitabı
Yunan gazetesinden Osmanlı yemekleri!
Osmanlı Mutfağı + Tatlı Kitabı
Pastries
Hors D'oeuvre and Salad
Turkish Soups and Recipes
Beverages : Knowing beyond the Turkish Coffee and ...
Fish and other Sea-Food
"Meze" Dishes to Accompany the Spirits
Vegetables
Grilled Meats
Grains : Bread to Borek
A Repertory of Food at the Great-Good Places
Kitchen of the Imperial Palace
A Nurturing Environment
The Story of Turkish Food: A Prologue
Turkish Dessert : BAKLAVA
Ottoman Foods and Recipes
Osmanlı Mutfağı'ndan Pilav Tarifleri
Börek Çeşitlerimiz
En Pratik Tarifler
Tatlılarımız Ve Tarifleri
Şerbet Ve Hoşaf Tarifleri
Meyan Kökü
Osmanlı Mutfağından Helva Tarifleri
Osmanlı Sütlü Tatlı Tarifleri
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜNE YABANCI BİR YAZARIN BAKIŞ ...
Osmanlı Reçel Tarifleri
Osmanlı Reçel Kültürü
Osmanlı Salata Tarifleri
Ölmeden Önce Tatmanız Gereken 50 Lezzet
Mükemmel Pilav Nasıl Yapılır ?
Yemek ve Yiyecekler Hakkındaki Hadisler
Püf Noktalar (1)
Çilingir Sofrası
Vazgeçilmez Keyif : Mangal Sefası , Et , Meze , Sa...
Ölçüler
Sofra Adabı
Osmanlı Sofrası
Baharatlar
Meyveler
Kuru Gıdalar
Balıklar
Etler
►
Kasım
(12)
Katkıda bulunanlar
Rumi
Sera'nın Anadolu Yemekleri
2 Aralık 2009 Çarşamba
Ölçüler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.